Totaş, işyerinde çalışan personelleriyle yaptığı görüşmenin ardından ilkokul ve ortaokul öğrencilerini ücretsiz tıraş etmeye karar verdi. Kararını sosyal medyada duyuran Totaş, izinli olduğu pazar gününden bu yana 400 çocuğu ücretsiz tıraş ederek gönüllere dokundu.
Totaş’ın kendisi ve 7 çalışanı ile birlikte gerçekleştirdiği etkinlik, hem velilerden hem de öğrencilerden büyük takdir topladı.
"Arkadaşlarımı alıp buraya geldim"
Ortaokul öğrencisi Yusuf Işık, "Samet abimizin sosyal medyada yaptığı paylaşımı görünce arkadaşlarımı alıp buraya geldim. Sırayla tıraşımızı olduk. Bizlere defter, kalem ve dondurma aldı. Çok mutlu olduk, Samet abiye çok teşekkür ederim" dedi.
"Herkesi bu tip projelere davet ediyorum"
Etkinliğiyle diğer esnafa da örnek olmak istediğini vurgulayan Samet Totaş, "İnsanlara farkındalık oluşturmak adına kendi mesleğim ile bu yola çıktım. Personel arkadaşlarla da görüştüm onlar da ‘Olur abi’ dediler. Pazar günü normalde izinli olduğumuz bir gündü. Biz bu etkinliği o gün yapacağımızı duyurduk ve vatandaşlar güvenerek çocuklarını getirdi. Küçük ama bence çok büyük bir adımdı. Sabah 07.00’de başladık, 400’den fazla çocuğu tıraş ettik. Bir güne sığmadığı için yetiştiremediğimiz arkadaşlara kart verdik, sonrasında onları da ücretsiz tıraş ettik. Etkinliğimiz devam ediyor. En çok istediğim şey, esnaf arkadaşlara örnek olmak. Herkesi bu tip projelere davet ediyorum" diye konuştu.




