Depremzede Çocukların Kütüphanesine 2 Ayda 2 Hırsızlık! Dernek Kapıya Not Astı: ‘Lütfen Çalma!’
Depremzede Çocukların Kütüphanesine 2 Ayda 2 Hırsızlık! Dernek Kapıya Not Astı: ‘Lütfen Çalma!’
İçeriği Görüntüle

Şırnak merkezde meydana gelen olayda, Muhittin Benek isimli vatandaş, iş ortağı Şeyhmus Uslu’ya ait bahçeden kahvaltı için domates toplarken sıra dışı bir durumla karşılaştı. Bahçeden aldığı domateslerden birini ikiye bölen Benek, domatesin iç kısmından dışarı doğru uzanan bir ot gördü.

Şaşkınlığını gizleyemeyen Benek, ilginç görüntüyü cep telefonuyla kaydetti. Sap kısmından çıkan otun domatesin içinden büyüdüğünü söyleyen Benek, yaşadıkları durumu şöyle anlattı:

“Yıllardır Şeyhmus’la birlikte bahçe işleriyle uğraşıyoruz. Böyle bir olayı ilk kez yaşıyoruz. Domatesin içinden resmen yeşermiş bir ot çıktı. Gözlerimize inanamadık.”

Doğal yollarla yetiştirilen domateste yaşanan bu ilginç durum, kısa sürede çevredekilerin dikkatini çekti. Domatesin içinden çıkan ot, bölge halkı arasında da büyük merak uyandırdı.

Kaynak: İHA