Ceyhan Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan sahurluk ikramlıkları, Başkan Vekili Yıldız tarafından gece saatlerinde işletmelere ve mesai başındaki çalışanlara dağıtıldı.
Başkan Vekili Yıldız, sahur vaktinde ilçe genelindeki çeşitli işletmeleri ziyaret ederek çalışanlarla sohbet etti ve kolaylıklar diledi. Aşevi’nde hazırlanan ikramları kendi elleriyle dağıtan Yıldız, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çekti.
Başkan Vekili Yıldız: “Ramazan Paylaştıkça Güzel”
Ceyhan Belediye Başkan Vekili Yıldız açıklamasında, “Ramazan ayı; birlik, beraberlik ve dayanışma ayıdır. Gece mesaisinde çalışan, sahur vaktinde işinin başında olan hemşehrilerimizi ziyaret ederek aşevimizde hazırlanan sahurluk ikramlıkları kendilerine ulaştırdık. Emek veren tüm çalışanlarımıza kolaylıklar diliyor, Ramazan ayının tüm hemşehrilerimize sağlık, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ve işletme çalışanları, yapılan hizmet için Ceyhan Belediyesi’ne teşekkür etti.





