Hırsızlık anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Adana'da gece saatlerinde meydana gelen hırsızlık olayı güvenlik kameralarına yansıdı. Seyhan ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm tesisine giren yüzleri maskeli iki şüpheli, yaklaşık 250 bin TL değerindeki bakırları çalarak olay yerinden kaçtı.
Olay, Seyhan ilçesine bağlı Emek Mahallesi'nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, kimlikleri henüz belirlenemeyen ve yüzlerini maske ile gizleyen iki kişi, gece saatlerinde geri dönüşüm tesisine girdi. Tesiste bulunan yaklaşık 250 bin TL değerindeki bakırları alan şüpheliler, kısa sürede izlerini kaybettirdi.
Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde şüphelilerin tesise girişleri ve bakırları alarak olay yerinden uzaklaşmaları yer aldı.
Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alırken, olayın faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.





