arşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Kubilayhan Yücel, penaltıdan yedikleri golün maçın kırılma anı olduğunu ifade etti.

Köşe Vuruşları Sonucu Belirledi: 5 Gollü Maç
Köşe Vuruşları Sonucu Belirledi: 5 Gollü Maç
İçeriği Görüntüle

Mücadeleye iyi başladıklarını belirten Yücel, ilk bölümde oyunun dengede gittiğini söyledi. Penaltı golünün ardından takımın moral kaybı yaşadığını vurgulayan Yücel, futbolcularının çabasına rağmen istedikleri sonucu alamadıklarını dile getirdi.

Yücel, maç sonu değerlendirmesinde şu ifadeleri kullandı:
'Maça iyi başladık, ilk yarım saat baş başa mücadele ettik. Yediğimiz penaltı golüyle çocukların morali bozuldu. Kırılma noktasına geldi. Sonra da zaten golleri yedik. Çocuklar ellerinden geldiğince mücadele etti. Koştular ama maalesef başaramadık. Ben taraftarlara çok teşekkür ediyorum. En zor koşulda bile gelip destekliyorlar'

Adana Demirspor, aldığı mağlubiyetin ardından önümüzdeki hafta oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Kaynak: İHA