Asmaaltı Restaurant’ta gerçekleştirilen buluşmaya il temsilciliği yönetimi ile aktif gönüllüler katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda, TEMA Adana gönüllülerinin dayanışma ve birlik duygusu pekişirken, önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar da değerlendirildi.

İftar programında ayrıca Orman Haftası kapsamında düzenlenmesi planlanan fidan dikim etkinliği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda doğayı koruma ve yaşatma hedefi doğrultusunda atılacak yeni adımlar ele alındı.

İnsanlar Vahşileşmiş
İnsanlar Vahşileşmiş
İçeriği Görüntüle

Program kapsamında özverili çalışmaları nedeniyle aktif gönüllü Büşra Ay’a fidan bağış sertifikası takdim edildi. İlçe temsilciliği yardımcılığı görevinde 6 yılını tamamlayan aktif gönüllü Aynur Dolu’ya ise vakıf tarafından gönderilen polar hediye edildi.

TEMA Vakfı Adana İl Temsilcisi Özlem Tümenbatur, iftar buluşmasına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan ayı; bereketin, paylaşmanın, dayanışmanın ve kardeşliğin daha da güç kazandığı müstesna bir zaman dilimidir. TEMA Adana ailesi olarak bu güzel akşamda aynı sofranın etrafında buluşmaktan büyük mutluluk duyduk. Her geçen gün ailemizin büyüdüğünü, gönüllülük bağlarımızın güçlendiğini ve çalışmalarımızın daha geniş kitlelere ulaştığını görmek bizlere umut veriyor. Orman Haftası kapsamında planladığımız fidan dikim etkinliğiyle de doğa için hep birlikte yeni bir adım atacağız. Emeği, desteği ve gönlüyle katkı sunan tüm gönüllülerimize yürekten teşekkür ediyorum.”

TEMA Vakfı Adana İl Temsilciliği, doğayı koruma ve yaşatma hedefi doğrultusunda gönüllülük temelli çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Kaynak: BÜLTEN