Üzerinde ruhsatsız tabanca ve 8 mermi bulunan genç çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Yüzüncüyıl Mahallesi’nde meydana geldi. Çukurova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri devriye görevi sırasında, sıcak havaya rağmen mont ve eldivenli motosikletlilerden şüphelendi. Plakasız motosikleti kullanan iki kişi, durdurulmak istendiğinde kaçmaya çalıştı. Yaklaşık 2 kilometrelik takip sonunda motosiklet durduruldu. Gözaltına alınan Ü.K. ve M.K.’nin üstleri arandı. M.K.’nin üzerindeki çift kat kıyafet dikkat çekti; belinde ise ruhsatsız tabanca ve 8 mermi bulundu.
Polisler tarafından gözaltına alınan M.K.’nin, sevgilisine ailesiyle birlikte yapılan baskılar sonucu bunalıma girdiği ve silahlı bir eylem hazırlığında olduğu öne sürüldü.
Emniyette verdiği ifadesinde, "Duygusal bir çöküntü yaşıyordum, kendimi korumak için silah taşıyordum" diyen M.K., mahkemece tutuklandı. Motosikleti kullanan arkadaşı Ü.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayrıca, plakasız motosiklet kullanmaktan dolayı Ü.K.’ye 15 bin 709 lira idari para cezası kesildi.
Montlu, Silahlı Genç Adana’da Polis Takibinden Kurtulamadı
Adana’nın Çukurova ilçesinde, sevgilisinin ailesi tarafından onaylanmayan ilişkisi nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen M.K., bunaltıcı sıcağa rağmen mont ve eldivenle motosiklet kullanırken polis ekipleri tarafından durduruldu.
Kaynak: İHA
Yorumlar
Trend Haberler
Kira Öder Gibi Ev Sahibi Olma Dönemi Başlıyor
Av. Ali Şimşek’e Adana Adalet Sarayı’nda Duygusal Veda
Başarının Sırrı: Uyumlu Çalışma
Büyükşehir’den Eğitime Güçlü Destek: Eğitmenler İçin 3 Günlük Program
Adana’yı Sağanak Vurdu: Caddeler Göle Döndü, Araçlar Yolda Kaldı
Mutfaklarda Traverten Kullanımı
Adana’da Kaçak Yapılara Karşı Net Mesaj: “Asla Müsaade Etmeyeceğiz”
Adana’da Fabrika Yangını: Ekiplerin Hızlı Müdahalesi Felaketi Önledi
Adana’da Şüpheli Altın Olayı: Yaşlı Adam Polise Başvurdu
Adana’da Sağanak Felaketi: Mezarlık Sular Altında Kaldı





