Olay, merkez Onikişubat ilçesi Gedemen Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı’nda gerçekleşti. 6 Şubat depremlerinde orta hasar alan binada dış cephe yenileme çalışmaları yapılırken, binanın 4. katında çalışan 3 işçinin bulunduğu iskele kırıldı. İskelenin çökmesiyle işçiler yere düştü.
İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İşçilerden 52 yaşındaki Bilal K., olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan İrfan K. ile 58 yaşındaki Yunus A.’ya müdahale edildi. Ancak hastanede yapılan müdahalelere rağmen Yunus A. da yaşamını yitirdi.
Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Bilal K.’nin cenazesini hastane morguna teslim etti. İş kazasıyla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.




