Ulusal ve uluslararası alanda tanınmış sanatçıları, genç yetenekleri ve müzik tutkunlarını bir araya getiren festival, 20–25 Ocak tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle devam edecek.
Festival ve yarışma süresince gerçekleştirilecek masterclass ve workshop programlarında, uluslararası başarılarıyla tanınan Rüya Taner, Gülnare Aziz, Eser Bilgeman, Jerfi Aji, Gökhan Aybulus, Cem Babacan ve Ksenija Knorre Adanalı sanatseverlerle buluşacak. Etkinlikler kapsamında katılımcılara yönelik uygulamalı eğitimler ve sanatsal paylaşımlar yapılacak.
Uluslararası kimliğiyle öne çıkan Adana Rhapsody Piyano Festivali ve Yarışması, klasik müziğin evrensel dili aracılığıyla kültürel etkileşimi güçlendirmeyi, genç müzisyenleri desteklemeyi ve Adana’nın sanat yaşamına katkı sunmayı hedefliyor.
Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı ev sahipliğinde düzenlenen festival; konserler, yarışma performansları ve eğitim etkinlikleriyle müzik dolu bir hafta boyunca sanatseverleri ağırlayacak.





